Myy lisää!

Mitä?

Oletko jo myynyt vanhan puhelimesi meille? Jos et, niin kannattaa kokeilla miten helppoa se onkaan. Siihen saattaa jäädä jopa koukkuun! Ennen ongelmana tässä oli kuitenkin se, että mitään myytävää ei enää ollut, kun kaikki lähipiirin puhelimet oli myyty.

Nyt asia on ratkaistu: Lomakkeelle on lisätty myös mahdollisuus myydä muita laitteita! Voit siis myydä vaikka kellon omasta tai anopin ranteesta. Lisäksi tarkastelemme jatkuvasti mahdollisuuksia laajentaa ostotoimintaamme ”uusille vesille”, joten tulevaisuudessa myös muiden laitteiden myynti tulee olemaan Vaihdokkimaisen helppoa.

AirPods

Applen täysin langattomat kuulokkeet, AirPodit, ovat suorastaan pakko-ostos jokaiselle Apple-ekosysteemiin sitoutuneelle. Syyskuussa 2016 julkaistut ja joulukuussa myyntiin saapuneet kuulokkeet olivat jopa syksyyn 2017 asti todella kysyttyjä ja siksi kiven alla. Lukuisia hyviä arvioita saaneiden kuulokkeiden kysyntä on nyt tasaantunut, joskin viime joulun kysyntää vielä tasoitellaan.  Jos sinulla siis on ylimääräinen pari, kannattaa se pistää pölyyntymästä kiertoon. Mutta jotta saisit Vaihdokin reilun hyvityksen kuulokkeistasi, niiden tulee olla joko avaamattomassa paketissa tai ei-käytetyt. Hygieniatuotteena käytettyjä kuulokkeita ei mielellään osta kukaan, minkä vuoksi asetimme em. rajoituksen.

Apple Watch

Applen älykello on oiva kaveri iPhonelle. Se innostaa käyttäjäänsä liikkumaan ja auttaa vähentämään puhelimen käyttöä, jolloin aikaa jää enemmän elämään. Jo kolme tai neljä sukupolvea nähnyt kello jää reippaasti palveltuaan herkästi kaapin perälle, joten meistä on luonnollista tarjota mahdollisuus myydä se helposti eteenpäin. Jos sinulla siis on vanha kello tarpeettomana, täytä vain myyntilomake ja suunnittele hyvitykselle parempia käyttökohteita.

Myynti tapahtuu vanhaan tuttuun tapaan:

  • Valitse lomakkeelta laite, malli, kunto ja muut tarvittavat tiedot
  • Täytä omat tietosi seuraavalla sivulla
  • Hyväksy tarjous ja lähetä laite maksutta lähetyskoodillamme
  • Nauti tilipäivästä!