iPhone 8 Plus 256Gt

349,00 

Kunto: Tyydyttävä

“Etulasissa jonkin verran naarmuja. Kotinäppäimen vieressä näkyviä naarmuja. Takalasissa naarmuja. Rungossa muutamia kolhuja erityisesti alareunassa ja nurkissa.”

Vain 1 varastossa

Osasto:

Lisätiedot

Väri

Kunto

Tyydyttävä

Malli

iPhone 8 Plus

Muisti

Akku

88%

Mukana

Alkuperäinen myyntipakkaus, Lightning

Lisätietoja mallista

Se hohtaa älyä.

iPhone 8 Plussassa on kokonaan uusi täyslasinen design. Maailman suosituin kamera on nyt entistäkin parempi. Kaikkien aikojen älykkäin ja tehokkain siru älypuhelimessa. Todella helppo langaton lataus. Ja uskomattomia kokemuksia lisätystä todellisuudesta. iPhone 8 on uuden sukupolven iPhone.

Lasista luotu iPhone.

Kaikkien aikojen kestävin älypuhelimen lasi, edessä ja takana. Avaruusteollisuustason alumiini­reunus, joka sointuu väriin. Tarkkuustyöstetty kestämään vettä ja pölyä. Lasinen tausta mahdollistaa helpon langattoman latauksen.

Retina HD. Nyt True Tonella.

Retina HD -näyttö, joka on tyylikkäämpi kuin koskaan ennen. True Tonella, laajalla väriskaalalla ja 3D Touchilla. True Tone -teknologia säätää automaattisesti valkotasapainon vastaamaan ympäröivää valoa. Näin saadaan parempi katselukokemus kaikenlaisissa ympäristöissä. Laajan väriskaalan ja alan parhaan väritarkkuuden ansiosta kaikki näyttää näytöllä entistä kirkkaammalta ja eloisammalta. Dual domain -pikselien ansiosta näytön näkee erinomaisesti lähes joka kulmasta.

Maailman suosituin kamera. Entistä parempana.

iPhone 8:ssa on entistä edistyksellisempi 12 Mpix kamera. Suurempi ja nopeampi kenno. Uusi värisuodin. Syvemmät pikselit. Ja optinen kuvanvakain valokuville ja videoille. iPhone 8 Plus parantaa muotokuvatilassa kuvaamista entisestään. Etualan näkymät ovat aiempaa tarkempia ja taaemmat näkymät entistä luonnollisemmin pehmennettyjä. Kaksi kameraa ja uusi kasvojentunnistus luovat muotokuvatilassa dramaattiset studiovalotehosteet. iPhone 8 Plussan laajakulma- ja teleobjektiivit mahdollistavat optisen zoomin sekä jopa kymmenkertaisen digitaalisen zoomin kuville ja kuusinkertaisen videolle.

Kaikkein tehokkain ja älykkäin älypuhelimen siru.

Esittelyssä A11 Bionic -siru. Neljä tehokkuusydintä, jotka ovat jopa 70 % nopeampia kuin A10 Fusion -sirussa. Ja kaksi suorituskyky-ydintä, jotka ovat jopa 25 % nopeampia. Toisen sukupolven suorituskykyohjain antaa lisätehoa tarvittaessa. Silti se tarjoaa saman loistavan akunkeston. Uusi Applen kehittämä kolmiytiminen näytönohjain on jopa 30 prosenttia nopeampi kuin A10 Fusion -sirussa. A11 Bionic -siru toimii voimanlähteenä uskomattomille lisätyn todellisuuden peleille ja apeille, jotka muuttavat tapasi nähdä maailman.

Tervetuloa langattomaan maailmaan.

iPhone 8 ei tarvitse latauskaapelia, joten se on omiaan langattomaan tulevaisuuteen. Voit ladata langattomilla latausasemilla ja -matoilla, joita löytyy hotelleista, kahviloista ja lentokentiltä kaikkialta maailmasta.

Laatutakuu

Jokaiseen puhelimeen kuuluu Vaihdokin 12+6kk Laatutakuu

Jokainen myymämme puhelin tarkastetaan huolellisesti ja tarvittaessa huolletaan laadukkailla varaosilla. Jotta voisit ostaa yhtä huoletta käytetyn puhelimen kuin kaupasta uuden, haluamme myös tarjota jokaiseen laitteeseen 12+6 kuukauden Laatutakuun. Näin voit olla varma, että et ole yksin, jos laitteessasi ilmenee jokin vika.

Yhteensä 18 kuukautta turvaa

Uusi puhelimesi on turvattu 12+6 kuukaudeksi eteenpäin Vaihdokin Laatutakuulla. Tämä tarkoittaa sitä, että tilauksesta 12 kuukauden sisällä ilmenneet takuun piiriin kuuluvat viat korjataan maksutta. Kun varsinainen 12 kuukauden takuu päättyy, on laitteella vielä 6 kuukautta edullisen huollon takuuta, jonka aikana maksat korjauksista vain varaosan sekä nimellisen korvauksen huoltotyöstä.

Ilmainen vikadiagnoosi

Laatutakuuseen kuuluu maksuton vikadiagnoosi, jossa selvitetään vian laatu ja laajuus.

Vaihto vastaavaan

Jos korjaus venyy tai emme jostain syystä pysty kunnostamaan laitetta, vaihdamme sen vastaavaan, mikäli sellainen valikoimistamme sinä hetkenä löytyy.

Nopea huolto

Pyrimme huoltamaan laitteet nopeasti.

Edulliset korjaukset

Esimerkiksi näytön vaihto iPhone 6S malliin maksaa vain 79€ (ovh. 179€, Fonum). Vaatii voimassaolevan 12+6kk Laatutakuun.

Tietoja ostamisesta

Jos et ole täysin tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa* sen 14 vrk kuluessa tilauksesta.


Palautusoikeutta tukemassa myös lasku- ja osamaksuvaihtoehdot sekä muut monipuoliset maksutavat:

 • ApplePay
  • Jos olet ottanut ApplePayn käyttöösi, voit tilata vain yhdellä klikkauksella suoraan tuotesivulta. Varmenna vain ostos sormenjäljelläsi tai Apple Watchilla.
 • Luottokortit
  • Maksa ostoksesi luottokortillasi, ja hyödynnä sen tarjoama maksuaika ja ostoturva.
 • Verkkopankki
  • Maksa ostoksesi verkkopankissasi helposti.
 • Lasku
  • Maksa tilauksesi laskulla 14 vuorokauden maksuajalla**. Saat puhelimen käyttöösi jo ennen maksua.
 • Osamaksu
  • Halutessasi voit muuttaa laskun osamaksusopimukseksi, jolloin saat tarvittaessa maksuaikaa jopa 24kk**.


Nopea toimitus Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin kautta.

Ajoissa tehdyt tilaukset ehtivät saman päivän lähetyksiin, jolloin parhaassa tapauksessa saat uuden puhelimen käyttöösi heti seuraavaksi illaksi. Keskimäärin toimitus kestää 1,6 työpäivää***.


*Katso palautuksen ehdot ja ohjeet sopimusehdoistamme: Sopimusehdot.

**Lasku- ja osamaksuoperaattorit voivat periä palkkioita tarjoamistaan palveluista.

***Arvio perustuen toimitettujen tilausten toimitusaikaan lähetyksestä siihen, että ne ovat noudettavissa.

Superhyvitys

Mahdolliset tarvikkeet nostavat vielä lopullista hyvitystä. Lisäksi laitteen toimitus on ilmainen.

Lue lisää täältä