Laatutakuu

Jokaiseen puhelimeen kuuluu Vaihdokin 12+6kk Laatutakuu

Jokainen myymämme puhelin tarkastetaan huolellisesti ja tarvittaessa huolletaan laadukkailla varaosilla. Jotta voisit ostaa yhtä huoletta käytetyn puhelimen kuin kaupasta uuden, haluamme myös tarjota jokaiseen laitteeseen 12+6 kuukauden Laatutakuun. Näin voit olla varma, että et ole yksin, jos laitteessasi ilmenee jokin vika.

Tarvikkeilla ja muilla laitteilla kuin puhelimilla ei ole Laatutakuuta, jollei tuotekortissa muuta mainita.

Yhteensä 18 kuukautta turvaa

Uusi puhelimesi on turvattu 12+6 kuukaudeksi eteenpäin Vaihdokin Laatutakuulla. Tämä tarkoittaa sitä, että tilauksesta 12 kuukauden sisällä ilmenneet takuun piiriin kuuluvat viat korjataan maksutta. Kun varsinainen 12 kuukauden takuu päättyy, on laitteella vielä 6 kuukautta edullisen huollon takuuta, jonka aikana maksat korjauksista vain varaosan sekä nimellisen korvauksen huoltotyöstä.

Ilmainen vikadiagnoosi

Laatutakuuseen kuuluu maksuton vikadiagnoosi, jossa selvitetään vian laatu ja laajuus.

Vaihto vastaavaan

Jos korjaus venyy tai emme jostain syystä pysty kunnostamaan laitetta, vaihdamme sen vastaavaan, mikäli sellainen valikoimistamme sinä hetkenä löytyy.

Nopea huolto

Huolto aloitetaan heti, kun laite meille saapuu.

Edulliset korjaukset

Laatutakuun aikana myöskään itseaiheutetut vahingot eivät ole kalliita. Esimerkiksi näytön vaihto iPhone 6 malliin maksaa vain 79€ (ovh. 169€, Fonum)