Miksi valita Vaihdokki.com?

Ensinnäkin: Kuka me olemme?

Olemme palvelu, joka nopeuttaa ja helpottaa käytetyn elektroniikan myyntiä ja ostoa. Kun me ostamme laitteen, saat rahat jopa seuraavana päivänä tilillesi ja parempaan käyttöön. Sen jälkeen tarkastamme, huollamme ja siistimme sen, joten myymämme laitteet ovat kuin uusia. Tästä johtuen sinä saat ostettua uuden puhelimen edullisemmin käytettynä, mutta silti yhtä turvallisesti kuin mistä tahansa verkkokaupasta.

Edullisuus

Käytetyt laitteet ovat luonnollisesti edullisempia kuin uudet. Siksi tinkimällä aavistuksen puhelimesi kunnosta voit helposti säästää jopa useita satasia. Sinun tarvitsee vain miettiä, miten käytät kaikki säästetyt eurot.

Helppous

Puhelimen ostaminen onnistuu hetkessä. Verkkokaupan ostoprosessi tietää jokainen: tuotteen valitseminen, toimitustiedot, maksu ja paketti tulee lähimpään postitoimipisteeseen tai kotiin jopa seuraavaksi päiväksi. Näin se toimii meillä Vaihdokillakin.

Meillä lisäksi puhelimen myyminen on helppoa: täytä myyntilomake, pakkaa puhelin turvallisesti ja vie se Postiin ohjeidemme mukaisesti. Vastaanotettuamme puhelimen tarkastamme sen ja maksamme lopullisen hyvityksen tilillesi. Ja nopeimmillaan tämä onnistuu 24 tunnissa.

Ekologisuus

Kun yhä useampi suomalainen ostaa puhelimensa käytettynä, niitä tarvitsee valmistaa vähemmän, joten raaka-aineita tarvitaan vähemmän. Puhelimia myös hyödynnetään tehokkaammin koko niiden elinkaaren ajan, sillä ne eivät turhaan pölyynny työpöydän laatikossa. Onneksi luonnonvarojen säästäminen on nyt entistä helpompaa myös puhelimien osalta!

Nopeus

Pyrimme aina nopeaan palveluun. Tavoitteemme on, että jokainen tilaus on perillä asiakkaalla jo seuraavana arkipäivänä. Tämä näkyy käytännössä niin tilauksien käsittelyajoissa kuin hyvityksien maksuissakin. 2018 käyttöönotetulla Posti Express -toimituksella tilaus on seuraavana työpäivänä kotiovellasi klo 16 mennessä. Helppoa ja nopeaa, eikö?

Turvallisuus

Käytetyn elektroniikan markkinoilla piilee aina riski, ja verkon markkinapaikoilla huijareita tuntuu olevan aina vain enemmän. Edes postiennakko ei aina suojaa huijauksilta, eikä ostettavan laitteen todellista kuntoa pystyä arvioimaan etukäteen. Meidän kauttamme saat ostettua puhelimet laskulla, osamaksulla tai luottokortilla monien muiden maksutapojen ohessa, joten taloutesi pysyy aina turvassa ja hallussa. Lisäksi me hoidamme laitteiden kattavan tarkastuksen, jotta laite on juuri sellainen kuin pitääkin, minkä Laatutakuu vielä varmistaa.

Lisäedut

Edellisten lisäksi tulee kaikki lisäedut. Tässä esimerkkejä:

  • Laatutakuu: Älä murehdi turhista, Laatutakuu hoitaa!
  • Ilmainen toimitus kanta-asiakkaille. Rekisteröidy asiakkaaksi joko etukäteen tai tilaamisen yhteydessä ja saat pakettitoimituksen ilmaiseksi. Lisäksi tilaustiedot säilyvät tallessa asiakastililläsi.
  • Palautusoikeus: Mikäli et olekaan tyytyväinen uuteen puhelimeesi, voit palauttaa sen meille 14 päivän aikana ja saat rahasi takaisin kokonaisuudessaan. Maksat vain palautuskustannukset.
  • Tarkastetut laitteet: Teemme kattavan ja perusteellisen kuntotarkastuksen kaikille laitteille, joten voit luottaa uuden puhelimesi kuntoon. Jos kuitenkin tarkastuksen läpi pääsee viallinen laite, pyrimme vaihtamaan sen nopeasti vastaavaan. Turvallista kuten pitääkin.