UKK

Täältä löydät Usein Kysyttyjä Kysymyksiä pikaiseen apuun.

Jos jokin kysymys nousee trendaavaksi asiakaspalvelussa, se päivitetään tänne, jotta UKK olisi mahdollisimman hyödyllinen. Ja jos et löydä vastausta täältä, voit aina viestittää asiakaspalveluun (Ota yhteyttä). Autamme mielellämme.

Voinko myydä muun kuin puhelimen?

Kyllä voit. Otamme tapauskohtaisesti myyntiin myös muita Apple-tuotteita. Laita vain sähköpostia asiakaspalveluumme: Ota yhteyttä

Voinko myydä muun merkkisen puhelimen kuin Apple?

Kyllä. Tällä hetkellä Vaihdokki on kuitenkin erikoistunut iPhone puhelimiin, jonka vuoksi muut merkit hinnoitellaan varovaisemmin.

Miksei teillä ole puhelinnumeroa?

Puhelinpalvelu on suunnitteilla, mutta tällä hetkellä koemme tarpeellisemmaksi panostaa kunnolliseen sähköpostipalveluun sekä muihin viestikanaviin. Meidät löytää myös Facebook Messengerin kautta.

Miksei teillä ole toimipistettä?

Koemme tarpeellisemmaksi panostaa ensin sähköisiin jakelukanaviin, jotta voisimme palvella tehokkaasti mahdollisimman montaa ihmistä ympäri Suomen.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Jopa seuraavaksi päiväksi. Maksamme hyvitykset heti tarkastettuamme laitteet. Jos laite saapuu lähetystä seuraavana päivänä aamulla, tai sinulla on Osuuspankki, hyvitys tilittyy sinulle samana päivänä. Muissa tapauksissa seuraavana pankkipäivänä.

Voinko palauttaa teiltä ostamani puhelimen?

Voit. Sinulla on 14 vuorokautta aikaa tutustua tuotteeseen ja mahdollisesti muuttaa mieltäsi. Jos haluat puhelimen palauttaa, ota meihin yhteyttä saadaksesi palautusohjeet. Maksat vain palautuksen kustannukset 10€.

Onko puhelimilla takuuta?

On. Jokaiseen myymäämme puhelimeen tulee kaupan päälle 6kk Laatutakuu. Tämä kattaa tuotteissa mahdollisesti ilmenevät virheet takuuaikana. Lisäksi Laatutakuun aikana itseaiheutettujen vahinkojen korjaukset ovat edullisia.

Mitä myymänne lisävarusteet ovat?

Myytävänä on uusia lisävarusteita ja käytettyjä Apple-lisävarusteita. Käytetyt Apple-lisävarusteet ovat puhelimien tapaan tarkastettuja, jotta voit luottaa niiden tuttuun laatuun.

Onko ostaminen turvallista?

On. Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat kanssamme samaa mieltä. Jos silti huolettaa, voit aina maksaa laskulla tai luottokortilla, jolloin tilauksesi saapuu perille ennen varsinaista maksua. Lisäksi verkkomaksuissa käytämme tunnettuja maksunvälittäjiä, joiden yhteydet ovat asianmukaisesti salattuja.

Onko luottokortin tallentaminen turvallista?

On. Luottokortti tallentuu suoraan korttimaksuvälittäjä Stripen palvelimille salattuna, joten me emme asiaa edes näe.

Mitä hyötyä on tilistä?

Saat paljon etuja: esimerkiksi saat puhelimien toimituksen nyt maksutta, jos olet kirjautunut tilausvaiheessa tilillesi. Lisäksi voit tallentaa luottokortin, ladata tilauksiesi kuitit ja tarkastella tilauksiasi oman tilisi kautta.

Olen myymässä laitetta. Minkä kuntoluokan valitsen?

Täyttäessäsi myyntilomaketta lomakkeen alapuolella näet valitsemasi kuntoluokan kriteerit. Niiden avulla saat valittua laitteellesi tarkimman kuntoluokan ja näet hyvitysarvion. Epävarmoissa tilanteissa suosituksena on, että valitset asteen verran alemman kuntoluokituksen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tarkastuksessa tule. Tällä ei kuitenkaan ole väliä, sillä laitteiden hyvitykset maksetaan niiden todellisen kunnon mukaan. Jos lopullinen hyvitys laskee arvioidusta, kysymme sinulta vielä kertaalleen vahvistuksen myynnille, joten voit vielä perua myynnin. Arvioitua korkeamman hyvityksen maksamme automaattisesti tilillesi.