2018 iPhonet ovat nurkan takana

Linkki tapahtumasivulle

Kalenterin yksi kohokohta on taas käsillä: iPhone-joulu!

Kuten tapana on ollut joka vuosi, Applen on taas määrä julkistaa mm. seuraava iPhone-mallisto. Huhujen mukaan julkaisulistalla on peräti kolme erilaista iPhonea: edullisempi malli, nykyisen X:n seuraaja sekä sen isoveli. Näiden lisäksi odotettavissa on uusi Apple Watch, AirPower-latausmatto sekä hieman päivitetyt Airpodit. Eikä suljeta "one more thing" yllätyksiäkään pois.

Uuden malliston kunniaksi Vaihdokin hyvitykset vanhoista laitteista ovat jopa tavallista reilumpia. Siispä jos uusi mallisto alkaa kutkuttamaan, nyt saat vanhan laitteen kaupaksi nopeasti, helposti ja reilulla hyvityksellä. Voit vaikka täyttää myyntilomakkeen jo odotellessasi uutta puhelintasi, jotta vanha laite on valmiina lähetettäväksi heti uuden saavuttua eikä jää nurkkiin pyörimään.

Ja kuten tavallista, tilaisuuden näkee suorana Applen verkkosivujen kautta.