Messenger saapui taloon!

Vanha chat-ikkuna on hiljattain korvattu Facebook Messengerillä, joka tuo lukuisia parannuksia aiempaan. Uusi nappi on ulkoasultaan huomattavasti viimeistellympi, sulavampi ja huomaamattomampi. Mustavalkoinen nappi tervehdysteksteineen kutsuu hakemaan lisätietoja tuotteista, ja asiakaspalvelu tottakai mielellään tässä auttaa.

Mikäli olet kirjautuneena Facebookiin jo valmiiksi, keskustelun avaaminen hoituu vain nappia painamalla. Ja koska keskustelu linkittyy Facebook-tiliisi, voit jatkaa keskustelua milloin ja missä tahansa millä tahansa laitteella, jossa Facebookin Messenger on. Myös aiemmat keskustelut pysyvät tallessa ja siistissä järjestyksessä samassa ketjussa uusien kanssa.

Uusi nappi myös nopeuttaa asiakaspalvelua. Facebook kannustaa nopeisiin vastauksiin eräänlaisella mitalilla, jonka saa vain, jos vastaa kaikkiin viesteihin 15 minuutin kuluessa. Haluamme tietysti tällaisen mitalin, joten pyrimme vastaamaan viestiisi mahdollisimman nopeasti. Sen lisäksi, että nappi nopeuttaa palvelua, se myös laajentaa sitä. Kuten monet varmasti tietävät, Messengerin kautta voimme lähettää myös kuvia, joten kuvia laitteista saa nyt näppärästi.

Chatissa tavataan!