Takuulla – Laatutakuulla!

Ostaminen on aina vain turvallisempaa, sillä jokaiseen puhelimeen kuuluu nyt Vaihdokin Laatutakuu! Se kattaa kaikki puolen vuoden aikana ilmenneet viat, jotka eivät ole itseaiheutettuja. Näin voit olla varma, että käytetyn puhelimen ostaminen on yhtä turvallista kuin uudenkin… Ja ehkä jopa turvallisempaa Laatutakuun kattaessa valmistajan takuuta laajemmin vahinkoja.

Laatutakuulla myös itseaiheutetut vahingot eivät harmita yhtä paljon, sillä tavalliset huollot ovat huomattavasti halvempia. Jos esimerkiksi näyttö hajoaa, saat sen vaihdatettua noin kolmasosalla virallisen korjausliikkeen hinnasta.

Edut

Laatutakuun edut lyhyesti:

  • Ilmainen vikadiagnoosi
  • Vaihto vastaavaan
  • Nopea huolto
  • Edulliset korjaukset

Lisäksi palautusoikeus

Laatutakuun lisäksi jokaisessa tuotteessa on 14 vuorokauden palautusoikeus. Jos siis et ole tyytyväinen laitteen kuntoon, malliin tai esimerkiksi parempi laite tuli valikoimiimme, saat palauttaa laitteen.

Lue lisää palautuksesta: Sopimusehdot

Lue asiasta lisää:

Puhelimia takuulla: