Kanta-asiakkuus kannattaa – Ilmainen toimitus

Kanta-asiakkuus kannattaa Vaihdokilla, sillä rekisteröityneille asiakkaille puhelimien toimitus on nyt aina ilmainen. Tiedät siis tismalleen, mitä uudesta puhelimestasi maksat, sillä kassalla siihen ei tule ylimääräisiä kuluja päälle (pl. mahdolliset maksutapalisät).

Tilin luominen kannattaa muutenkin, sillä se helpottaa ostamista monella muullakin tapaa: Voit tallentaa toimitus- ja laskutusosoitteet sekä luottokortin* tilillesi nopeampia tilauksia varten. Näet helposti jokaisen tilauksesi tilat ja voit ladata kuitit itsellesi. Tilaukset myös pysyvät turvallisesti tallessa meillä, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden säilömisestä. Lisäksi voit hallita ja muuttaa asiakastietojasi, jotta ne olisivat aina ajan tasalla.

 

*Luottokortti tallentuu salattuna Stripen palvelimille, joten se on säilöttynä turvallisesti meistä riippumatta.

Kanta-asiakkuus

Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi tästä. Se on nopeaa ja helppoa.