ApplePay on täällä!

Lokakuun lopussa 2017 Nordea ja St1 Finance toivat yhteistuumin Suomeen Payn, Applen oman maksupalvelun. Nyt myös Suomessa päästään nauttimaan naurettavan helposta mobiilimaksamisesta ja voidaan huoletta ”unohtaa” lompakot kotiin. Lue, miten tämä vaikuttaa verkko-ostoksiin Vaihdokilla.

Pay on integroitu käytännössä kaikkiin Applen tuotteisiin, jotta maksaminen olisi mahdollisimman intuitiivista ja nopeaa. Kassalla maksaminen tapahtuu pitämällä sormea kotinäppäimellä (pl. iPhone X:n FaceID) ja vilauttamalla puhelinta maksupäätteelle. Käytännössä siis samalla tavalla kuin muovikortin lähimaksulla maksettaessa, mutta ilman sitä raivostuttavaa 25€ lähimaksurajaa, sillä varmennat maksutapahtuman sormenjäljellä kuten tunnistautuisit PIN-koodilla.

Mutta miten tämä vaikuttaa verkkokauppoihin kuten Vaihdokkiin? Huomattavasti! Pay toimii nimittäin myös sovelluksissa ja verkkokaupoissa. Lisäksi Pay syöttää automaattisesti toimitus- ja laskutusosoitteet, joten ensimmäistä kertaa verkko-ostaminen tapahtuu aidosti yhtä nappia painamalla, jopa ilman käyttäjätilien luomista. Kaiken lisäksi Pay ei lähetä luottokorttisi numeroa maksun vastaanottajalle, sillä käytössä on laitekohtainen numero ja yksilöllinen ostoskoodi. Ostaminen on siis turvallistakin.

Verkossa maksaminen onnistuu niin yhteensopivalla iPhonella, iPadilla tai jopa Macilla. Koska olemme Applen tuotteisiin erikoistunut verkkokauppa, meillä ei ole syytä olla aktivoimatta Payta. Siksi nyt ostaminen Vaihdokilta on helpompaa kuin koskaan! Klikkaa vain ostoskorissa ”Osta Pay lla” -painiketta ja maksuruutu aukeaa. Sitten varmennat ostokset ohjeiden mukaan ja valmis. Tilaus saapuu perille parissa päivässä.

Ja jotta ostaminen olisi vielä tätäkin helpompaa, voit ostaa tuotteen Paylla suoraan tuotesivulta. Klikkaa vain Pay painiketta ja varmenna osto. Kaikki tarvittavat tiedot välittyvät meille. Sinun tarvitsee vain odotella tilausta saapuvaksi jopa seuraavana päivänä!