Kuinka otan uuden iPhonen käyttöön?

Applen ohjeartikkeli "Sisällön tuominen aiemmasta iOS-laitteesta uuteen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin"

iPhonen käyttöönotto on vuosi vuodelta monimutkaistunut, kun uusia ominaisuuksia (Apple Pay, TouchID, Hei Siri yms.) on lanseerattu. Viime vuonna käyttöjärjestelmäversiossa iOS 11 käyttöönotossa tapahtui dramaattinen muutos, sillä nyt suurin osa tiedoista voidaan siirtää vanhasta puhelimesta nopeasti muutamassa vaiheessa. Kun saat uuden laitteen Vaihdokilta ja valmistaudut lähettämään vanhan laitteen Superhyvitykseen, tietojen siirtäminen tapahtuu viemällä vanha puhelin uuden vierelle. Sen jälkeen käyttöönottoapuri opastaa tietojen siirrossa, ja uusi puhelin on valmiina toimintaan hetkessä! Tämän jälkeen voit tyhjentää vanhan laitteen ja lähettää sen meille uuden mukana tulleessa postipakkauksessa. Voisiko puhelimen vaihtaminen helpompaa enää olla?

Jos haluat tarkempia tietoja, kannattaa lukea Applen erinomainen artikkeli aiheesta. Klikkaa teksti yllä olevaa linkkiä siirtyäksesi artikkeliin.

Voit laskea Superhyvityksen laitteestasi myös alla.

Mahdolliset tarvikkeet nostavat vielä lopullista hyvitystä. Lisäksi laitteen toimitus on ilmainen.